Heal Your Life® Teacher Training

Βασισμένο στη δουλειά της Louise Hay

Ξενοδοχείο Ayii Anargyri Natural Healing Spa Resort

Μιλιού - Πάφος

20 – 27  Ιουνίου 2021

Heal Your Life® Teacher Training

Based on the work of Louise Hay

20 - 27 Ιουνίου, 2021

Το Heal Your Life® Teacher Training Course είναι εξουσιοδοτημένο από το Hay House, Inc.,  και εγκεκριμένο από τη Louise Hay

Το εφταήμερο, με διαμονή, αυτό πρόγραμμα με επικεφαλή την εγκεκριμένη Life Coach και εκπαιδεύτρια για Ελλάδα και Κύπρο, Χριστίνα Κωνσταντίνου, θα σας δώσει την ευκαιρία να γίνετε αδειούχος και πιστοποιημένος Δάσκαλος των εργαστηρίων «Μεταμορφώστε τη ζωή σας».  Κατέχοντας τον τίτλο αυτό θα έχετε την άδεια και τη γνώση να διδάξετε τα ακόλουθα προγράμματα τα οποία είναι βασισμένα στo πρώτο σε πωλήσεις βιβλίο  της Louise Hay, «Μεταμορφώστε τη ζωή σας».

Θα είστε σε θέση να διδάξετε μέχρι και 14 διαφορετικά εργαστήρια βασισμένα στη φιλοσοφία της Louise Hay συμπεριλαμβανομένου:

 • Αγάπα τον εαυτό σου, Μεταμόρφωσε τη ζωή σου (διήμερο εργαστήριο) και
 • Μεταμόρφωσε τη ζωή σου (πρόγραμμα 10 βδομάδων)

Συμπληρώνοντας αυτό το πρόγραμμα θα αναπτύξετε και θα  εξασκήσετε τις καινούριες  ικανότητες που θα αποκτήσετε και θα βιώσετε αυτή τη  δουλειά σε προσωπικό επίπεδο. Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα θα έχετε τις γνώσεις, τις τεχνικές και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να μοιραστείτε αυτό το εμπνευσμένο έργο με άλλους ανθρώπους.

Θα λάβετε:

 • Εγχειρίδια για το διήμερο Εργαστήριο και για το Πρόγραμμα των 10 βδομάδων
 • Ενημερωτικά δελτία και CDs για το Εργαστήριο
 • Οδηγίες για μάρκετινγκ και υποστηρικτικό υλικό
 • Πηγές πληροφοριών
 • Εκπαίδευση για να ηγηθείτε σε μια ποικιλία σύντομων εργαστηρίων όπως, στις Θετικές Δηλώσεις, τον Δημιουργικό Οραματισμό κ.α.
 • Μόλις αποκτήσετε την άδειά σας θα καταχωρηθείτε στον παγκόσμιο κατάλογο του Heal Your Life®, στην κατηγορία «Δάσκαλοι στην Κύπρο»
 • Μετά το τέλος του προγράμματος θα έχετε την απαραίτητη στήριξη και καθοδήγηση
 • Θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Ετοιμαστείτε να ... μεταμορφωθείτε!

Το εντατικό αυτό πρόγραμμα είναι μια μοναδική εμπειρία που στοχεύει στην προσωπική σας ανάπτυξη και στην απόκτηση της γνώσης και των δεξιοτήτων που απαιτούνται ούτως ώστε να μπορέσει κάποιος να ηγηθεί ενός εργαστηρίου.

Θα βιώσετε την εις βάθος εκπαίδευση στα ακόλουθα:

 • Φιλοσοφία της Louise Hay
 • Δηλώσεις
 • Οραματισμό
 • Εσώτερο παιδί
 • Διαλογισμό
 • Διαίσθηση
 • Σύνδεση του Σώματος με τον Νου

Απαιτήσεις Συμμετοχής:

Δεν απαιτείται από τους συμμετέχοντες να έχουν ιστορικό συμβουλευτικής ή εμπειρία στην καθοδήγηση ομάδων. Παρ’όλα αυτά, αναμένεται να είστε γνώστες της δουλειάς της Louise Hay και να έχετε βιώσει θετικές αλλαγές στη ζωή σας βάζοντας σε εφαρμογή τη φιλοσοφία της. Απαραίτητο είναι να έχετε πάθος να μεταφέρετε και να μοιραστείτε τις γνώσεις σας ασκώντας αυτό το επάγγελμα. Προτού παρακολουθήσετε το πρόγραμμα σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε ένα εργαστήριο, ομάδα ή να έχετε μερικές προσωπικές συνεδρίες με ένα Heal Your Life®coach. Πληροφορίες για εκπαιδευμένους δασκάλους και καθοδηγητές θα βρείτε στον παγκόσμιο κατάλογο του Heal Your Life®.

Απαιτείται να διαβάσετε:

Απαιτείται να διαβάσετε τα ακόλουθα βιβλία πριν παρακολουθήσετε το πρόγραμμα:

 • Μεταμορφώστε τη ζωή σας, της Louise Hay.
 • Love yourself, Heal Your Life workbook (δεν έχει μεταφραστεί στα ελληνικά) της Louise Hay.
 • Ordering from The Cosmic Kitchen της Patricia Crane, Ph.D. (δεν έχει μεταφραστεί στα ελληνικά).

Σας συνιστάται να διαβάσετε:

 • Η Δύναμη είναι μέσα σου, της Louise Hay
 • Τα Χρήματα και ο Νόμος της έλξης, με τους Esther και Jerry Hicks
 • Κάνε τη Φαντασία σου Πραγματικότητα της Shakti Gawain

Η επικεφαλής του προγράμματος – Χριστίνα Κωνσταντίνου

Η Χριστίνα Κωνσταντίνου είναι πιστοποιημένη δασκάλα και Καθοδηγητής ζωής και από το 2014, έχει αποκλειστική αδειοδοτημένη συμφωνία με το Hay House να προσφέρει το πρόγραμμα ‘Heal Your Life®’ σε Κύπρο και Ελλάδα. Επίσης είναι EFT Practitioner και μαθήτρια του προγράμματος «Μαθήματα Θαυμάτων». Έχει οργανώσει πολλά εμπνευσμένα εργαστήρια βασισμένα στη φιλοσοφία της Louise Hay και έχει καθοδηγήσει αρκετό κόσμο μέσα από προσωπικές συνεδρίες να πετύχει την ισορροπία στη ζωή του.  Έχει εκπαιδευτεί από τη Δόκτωρ Patricia Crane η οποία είχε επιλεχτεί προσωπικά από τη Louise Hay  να ηγείται του Heal Your Life® προγράμματος σε διεθνές επίπεδο. Τα τελευταία 21 χρόνια έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 2,200 δάσκαλοι. Η Patricia είναι η συγγραφέας του βιβλίου ‘Ordering from the Cosmic Kitchen: The Essential Guide to Powerful, Nourishing Affirmations’.

Το συνολικό κόστος του Προγράμματος είναι: 2.500, εκ των οποίων τα 1000 αναλογούν στο κόστος διαμονής (πολυτελές μονόκλινο δωμάτιο με πλήρη διατροφή).

Τρόπος πληρωμής:

Η πληρωμή γίνεται ως ακολούθως:

€500 με την εγγραφή,

€500 μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου,

€500 μέχρι τις 10 Απριλίου και

€1000 μέχρι τις 10 Ιουνίου.

Σε περίπτωση ακύρωσης:  Η ακύρωση γίνεται γραπτώς.  Αν ακυρώσετε τη συμμετοχή σας εντός 15 ημερών μετά την ημερομηνία εγγραφή σας, το ποσό εγγραφής,  σας επιστρέφεται. Δεν επιστρέφεται κανένα ποσό σε περίπτωση ακύρωσης μετά τις πρώτες 15 μέρες.

Το κόστος της ετήσιας ανανέωσης άδειας είναι $99. (η ανανέωση γίνεται από το Heart Inspired Presentation LLC ).

Εάν είστε έτοιμοι να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους να κάνουν θετικές και μόνιμες αλλαγές στη ζωή τους, κρατήστε τη θέση σας τώρα.

Παρακαλώ συμπληρώστε και επιστρέψτε τη φόρμα συμμετοχής σας μαζί με την προκαταβολή των €500. Θα πάρετε γραπτή επιβεβαίωση για την προκαταβολή σας. Οδηγίες και επιπρόσθετες πληροφορίες θα σας δοθούν πριν από την έναρξη του προγράμματος.

Μπορείτε να αποστείλετε την αίτησή σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  christina.ignatiou@cytanet.com.cy

Γιατί να γίνετε ένας αδειούχος ηγέτης των εργαστηρίων Heal Your Life®;

Αν στοχεύετε στην προσωπική και πνευματική σας ανάπτυξη θα διαπιστώσετε πως το πρόγραμμα αυτό είναι ανεκτίμητης αξίας. Να είστε βέβαιοι πως το  ‘Heal Your Life® Teacher Training’ ανταποκρίνεται για εσάς εάν έχετε ήδη βιώσει θετικές αλλαγές στη ζωή σας μέσω της φιλοσοφίας της Louise Hay καθώς και αν είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε αυτήν τη φιλοσοφία με άλλους ανθρώπους.

Ποιότητα του προγράμματος

Η επιτυχία του προγράμματος στηρίζεται στην εξαίρετης ποιότητας του περιεχομένου της διδασκαλίας, το οποίο βασίζεται στις πρακτικές-εισηγήσεις της Louise Hay, για μια δυναμική  θετική αλλαγή στη ζωή. Η Louise Hay είναι διεθνώς αναγνωρισμένη συγγραφέας 27 και περισσότερων βιβλίων με τις πωλήσεις τους να ανέρχονται στα περισσότερα από 50 εκατομμύρια βιβλία παγκοσμίως. Με τη διδασκαλία της, για περισσότερο από 25 χρόνια, έχει βοηθήσει ανθρώπους από όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνάμεις και να κάνουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους, ανακαλύπτοντας την πνευματικότητά τους και μεταμορφώνοντας τον εαυτό τους.

Θεωρούμε πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι το καλύτερο διαθέσιμο στον τομέα του και η φήμη του είναι ασυναγώνιστη. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος διότι πρωτίστως στοχεύουμε στην ποιότητα του εκπαιδευτικού αυτού προγράμματος.

Μέσω της πρακτικής εμπειρίας  που θα αποκτήσετε κατά τη διάρκεια του 7ήμερου σεμιναρίου, θα αποκτήσετε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, τις ικανότητες και το υλικό που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να ασκείτε το ‘Heal Your Life® work’.

Ένα καινούριο επαγγελματικό μονοπάτι

Πρόκειται για ένα επαγγελματικό μονοπάτι που προσφέρει προσωπική και επαγγελματική ικανοποίηση. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια ευκαιρία για να εμβαθύνετε στην προσωπική σας ανάπτυξη και γνώση παρέχοντάς σας παράλληλα τα εφόδια και το υλικό που θα χρειαστείτε για να ηγηθείτε σε εργαστήρια και ομάδες.

H γνώση, οι ικανότητες, και η εμπειρία που θα κερδίσετε θα γίνουν αναπόσπαστο μέρος της ζωής σας.  Έχετε απόλυτη ελευθερία να αποφασίσετε πόσα γκρουπ θα κάνετε, πόσο συχνά, πόσο μεγάλα και πού θα κάνετε τα εργαστήριά σας.

Επένδυση στον εαυτό σας

Θα αντλήσετε απίστευτες πληροφορίες διαβάζοντας τα βιβλία και ακούγοντας τα cd. Το γεγονός ότι θα συμμετέχετε στο πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε τη γνώση και τις εμπειρίες σας. Η επένδυση στη δική σας μάθηση εγγυάται πως οι πελάτες σας θα πάρουν από εσάς ό,τι καλύτερο μπορείτε να τους δώσετε.

Θα έχετε την ευκαρία για 7 μέρες να διδαχτείτε εμπνευσμένους λόγους που σίγουρα θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης. Πολλοί συμμετέχοντες έχουν χαρακτηρίσει το πρόγραμμα αυτό ως «την καλύτερη βδομάδα της ζωής τους».

 

Δηλώσεις συμμετεχόντων στο πρόγραμμα:

«Το πρόγραμμα αυτό είναι μια μοναδική ευκαιρία για εμβάθυνση των γνώσεων σου, για να προχωρήσεις μπροστά στο δικό σου ταξίδι και επιπλέον σου δίνει όλα τα εργαλεία και την αυτοπεποίθηση για να αρχίσεις να ηγείσαι των δικών σου εργαστηρίων. Το συστήνω ανεπιφύλακτα». Rosa D’acri. Paris, France.

« Είμαι τώρα πιο θετικός άνθρωπος και αποδέχομαι τον εαυτό μου. Κουβαλώ μαζί μου τα εργαλεία για να διατηρήσω αυτόν τον τρόπο ζωής και για να βοηθήσω άλλους να ζήσουν πιο γεμάτες ζωές και να φτάσουν τις πραγματικές τους ικανότητες». Lorna Buckler. Woking, Surrey.

«To πρόγραμμα αυτό ξεπέρασε όλες μου τις προσδοκίες. Αν κάποιος επιθυμεί να βοηθήσει άλλους ανθρώπους τότε αυτό είναι ένα εκπληκτικό πρόγραμμα για να παρακολουθήσει. Θα ανεβάσει πολύ την αυτοπεποίθησή σας». Sheela Masand. Alicante, Spain.

« Mπορώ τώρα να διακρίνω την ικανότητα μου να γίνω δασκάλα και αυτό το πρόγραμμα μου έδωσε την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση να ηγούμαι εργαστηρίων. Ανταποκρίνεται για τον καθένα που θέλει να ασχοληθεί με τις θεραπευτικές τέχνες». Ben Cheong. Alberta, Canada.

« Κατά τη διάρκεια του προγράμματος είχε δημιουργηθεί ένα θεραπευτικό περιβάλλον έμπνευσης και δυναμικής. Μας έχουν δοθεί εργαλεία που αλλάζουν τη ζωή μας και τεχνικές για να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να καλυτερεύσουμε την ποιότητα της ζωής μας». Loretta Whelan. Dublin, Ireland.

« H καλύτερη επένδυση που έκανα για μένα και τη ζωή μου». Vanessa Hudges. Malvern Link, Worcester.

«Μέσα από την ζεστή καθοδήγηση της Χριστίνας και της βοηθού της, δουλέψαμε και αναγνωρίσαμε τις περιοριστικές μας πεποιθήσεις, ξεπεράσαμε συναισθηματικά εμπόδια, ανακαλύψαμε την δύναμη της συγχώρεσης και βελτιώσαμε την αυτοεκτίμηση μας.  Πάνω απ’ όλα μάθαμε να αποδεχόμαστε και να αγαπάμε τον εαυτό μας.   Κλάψαμε, γελάσαμε, αλλά βγήκαμε πιο δυνατές και έτοιμες να μοιράσουμε αυτές τις υπέροχες γνώσεις και αρχές με όσους είναι έτοιμοι να Μεταμορφώσουν τη ζωή τους.  Ήταν για μένα μια πλήρης μεταμόρφωση, μια καινούργια αρχή!   Νοιώθω πολύ ευλογημένη που είχα αυτή την ευκαιρία.

Πιστεύω ο κόσμος χρειάζεται να μάθει να αγαπά, να μοιράζετε, να συγχωρεί, για να φέρει περισσότερη χαρά και ευτυχία στον πλανήτη.  Μέσω αυτής της εκπαίδευσης μπορούμε και εμείς να βάλουμε το λιθαράκι μας στην εξέλιξη της ανθρωπότητας». Αγγελική Χατζηλοϊζου, Κύπρος.

«Το Heal Your Life® Teacher Training Course ήταν το πολυτιμότερο δώρο που χάρισα μέχρι τώρα στον εαυτό μου. Μια βαθιά μεταμορφωτική εμπειρία, ένα μαγικό ταξίδι αυτογνωσίας, σταθμός στην εξέλιξη όλων όσων είχαμε τη χαρά να το εμπειραθούμε. Με την εμπνευσμένη καθοδήγηση της Life Coach και Trainer μας, Χριστίνας Κωνσταντίνου, αποκτήσαμε επιγνώσεις, αναγνωρίσαμε αρνητικά μοτίβα συμπεριφοράς και περιοριστικές πεποιθήσεις και αποκτήσαμε τα κατάλληλα εργαλεία και τις ικανότητες ώστε να μπορούμε να τα μετουσιώνουμε. Το πρόγραμμα αυτό, με τις δοκιμασμένες τεχνικές βασισμένες στην φιλοσοφία της μεγάλης Διδασκάλου Louise Hay,  μας βοήθησε να αναγνωρίσουμε το ψυχικό μας δυναμικό, να αφυπνίσουμε τα δημιουργικά μας ταλέντα και να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας, αγαπώντας και θεραπεύοντάς την σε πολλαπλά επίπεδα. Η Χριστίνα, έστησε για μας ένα υπέροχο, ασφαλές περιβάλλον μάθησης, καλαίσθητο, οργανωμένο και μελετημένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Η χαρισματική παρουσία της είναι ένα φωτεινό πρότυπο, μια ειλικρινή προσωποποίηση και μια όμορφη εκπόρευση όλων όσων μας δίδαξε και μας εκπαίδευσε. Σαν ηγέτης της ομάδας μας, δημιούργησε το κλίμα εκείνο που μας επέτρεψε να συνδεθούμε, να μοιραστούμε μεταξύ μας και να βοηθήσουμε η μια την άλλη με μια απαράμιλλη υποστηρικτική ενέργεια. Τώρα, σαν πιστοποιημένη Δασκάλα των εργαστηρίων «Μεταμορφώστε τη ζωή σας» μπορώ να το προσφέρω, να το διδάξω και να το μοιραστώ και με άλλους ανθρώπους που νιώθουν το κάλεσμα να αλλάξουν ουσιαστικά τη ζωή του».

Μαριάννα Κωφού – Κύπρος