Heal Your Life TT Trainer in Cyprus – Christina Constantinou
Eleni Paphiti

Η ζωή μου πριν γνωρίσω την φιλοσοφία της Louise Hay και την Χριστίνα Κωνσταντίνου χαρακτηριζόταν από άγχος, φόβο, ανάγκη για αποδοχή από τους άλλους, ανασφάλεια και έντονη αυτοκριτική κυρίως αρνητική. Τα μαθήματα, το coaching και το αποκορύφωμα, η μαγική βδομάδα μεταμόρφωσης το Heal your Life Teacher Training έφερε σημαντικές, καθοριστικές και αισθητές αλλαγές στην ζωή μου, η οποία τώρα είναι γεμάτη ηρεμία, αυτογνωσία, γαλήνη, αγάπη, αισιοδοξία και αποδοχή τόσο του εαυτού μου όσο και των άλλων! Σε αυτή την μαγική βδομάδα όχι μόνο μεταμορφώθηκα και ξαναγεννήθηκα η ίδια αλλά παρακολούθησα και τις άλλες κοπέλλες να μεταμορφώνονται και να φωτίζονται! Με την καθοδήγηση της Χριστίνας, μοιραστήκαμε τόσα πολλά η μια με την άλλη, ανακαλύψαμε ότι είχαμε τόσα κοινά και γίναμε και νοιώθουμε οικογένεια. Ήταν το καλύτερο δώρο που έκανα μέχρι τώρα στον εαυτό μου και ανυπομονώ να σκορπίσω αυτή την εσωτερική αγάπη και το φως σε όσους είναι έτοιμοι να μεταμορφώσουν την ζωή τους. Χριστίνα μου θα είμαι πάντα ευγνώμων για την καθοδήγηση σου σε αυτό το μαγικό ταξίδι μεταμόρφωσης.

Heal Your Life TT Trainer in Cyprus – Christina Constantinou
Rea Kalochoritou

Προσπαθούσα με μια λέξη να χαρακτηρίσω την εβδομάδα που έζησα στο training, μα όλες οι λέξεις μου φαίνονταν “λίγες”, “φτωχές”…. Έντεκα ψυχές που έγιναν μία, με μια δασκάλα χαρισματική, γεμάτη φως και αγάπη, που σου δίνει το δικαίωμα να είσαι ο εαυτός σου και να εκφράζεσαι όπως νοιώθεις χωρίς καμιά κριτική.
Ήταν από τις πιο όμορφες, τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής μου.
Σ’ευχαριστώ για ολα Χριστίνα μου, αγαπημένη μου coach, σ’ ευχαριστώ Μελίνα μου, σας ευχαριστω όλες που μπήκατε στη ζωή μου για να μείνετε.

Και τώρα το ταξίδι ξεκινά!!!!!!

Heal Your Life TT Trainer in Cyprus – Christina Constantinou
Yiota Ioannou

Ένα μαγευτικό ταξίδι διάρκειας 7 ημερών, που θα το παρομοίαζε κανείς ως μία πολυδιάστατη παλέτα χρωμάτων! Κάθε χρώμα και συναίσθημα! Γεμάτο με στιγμές γέλιου, συγκίνησης, αγάπης, τρέλας! Μέσα από σωρεία ασκήσεων συνειδητοποίησης και με την άριστη καθοδήγηση της εξαιρετικής και πολύ αγαπημένης μου Χριστίνας Κωνσταντίνου, που πέρα από δασκάλα, είναι και φίλη και αδελφή, φθάσαμε στο σημείο να απελευθερωθούν αρνητικά πρότυπα και παλιές πεποιθήσεις που ήταν τόσα χρόνια βαθιά ριζωμένες μέσα μας, με αποκορύφωμα την απελευθέρωση! Ένα πραγματικό ταξίδι μεταμόρφωσης! Μέσα από αυτό το πνευματικό μονοπάτι, συνάντησα 12 υπέροχους και μοναδικούς ανθρώπους, που θα μας δένει για πάντα ο ιερός και ισχυρός δεσμός της φιλίας και της οικογένειας!
Αυτό το training είναι το μεγαλύτερο δώρο και πράξη αγάπης που μπορεί να κάνει κάποιος στον εαυτό του!

Σε ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα! Είσαι μία ΕΜΠΝΕΥΣΗ! Σ’ αγαπώ πολύ!!!!

Heal Your Life TT Trainer in Cyprus – Christina Constantinou
Popi Mouzouri

Μια εμπειρία ζωής και ριζικής αλλαγής και μεταμόρφωσης του εαυτού μου. Ένα μαγικό ταξίδι με αξέχαστες και μοναδικές εμπειρίες περνώντας μια βδομάδα με την έμπειρη και αξιόλογη Life Coach και Trainer μας Χριστίνα Κωνσταντίνου, δουλεύοντας εις βάθος και ανακαλύπτοντας την απεριόριστη δύναμη που έχει ο καθένας από εμάς μέσα του. Το πρόγραμμα το οποίο είναι βασισμένο στην φιλοσοφία της Louise Hay, μας βοήθησε σαν ομάδα να δουλέψουμε και να βοηθήσουμε η μια την άλλη, αναγνωρίζοντας τις αρνητικές πεποιθήσεις που είχαμε τόσα χρόνια στην ζωή και στην ψυχή μας, μετατρέποντας το κάθε αρνητικό σε μαθήματα ζωής τα οποία μας βοήθησαν να εξελιχτούμε σαν άνθρωποι. Η Χριστίνα, με διάφορα εργαλεία και απλές τεχνικές μας βοήθησε να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας, να μάθουμε τι πραγματικά αξίζουμε, την δύναμη και λύτρωση της συγχώρεσης και πώς να αντιμετωπίζουμε την οποιαδήποτε πρόκληση εμφανίζεται στην ζωή μας. Πιστεύοντας ότι όλα δουλεύουν για το ανώτερο καλό μας, βλέπουμε πλέον πόσο όμορφη είναι η ζωή για τον καθένα μας και ο κάθε μας στόχος μπορεί να υλοποιηθεί.

Ευχαριστώ την καταπληκτική μου Life Coach που με έβαλε σε αυτό το μοναδικό μονοπάτι και με βοήθησε να γίνω και εγώ μια αδειούχα δασκάλα μαθημάτων και εργαστηρίων “Μεταμορφώστε τη ζωή σας”, μπορώντας να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου με αγάπη τους ανθρώπους γύρω μου.

Heal Your Life TT Trainer in Cyprus – Christina Constantinou
Μαριαννα Κωφου

Το Heal Your Life® Teacher Training Course ήταν το πολυτιμότερο δώρο που χάρισα μέχρι τώρα στον εαυτό μου. Μια βαθιά μεταμορφωτική εμπειρία, ένα μαγικό ταξίδι αυτογνωσίας, σταθμός στην εξέλιξη όλων όσων είχαμε τη χαρά να το εμπειραθούμε. Με την εμπνευσμένη καθοδήγηση της Life Coach και Trainer μας, Χριστίνας Κωνσταντίνου, αποκτήσαμε επιγνώσεις, αναγνωρίσαμε αρνητικά μοτίβα συμπεριφοράς και περιοριστικές πεποιθήσεις και αποκτήσαμε τα κατάλληλα εργαλεία και τις ικανότητες ώστε να μπορούμε να τα μετουσιώνουμε. Το πρόγραμμα αυτό, με τις δοκιμασμένες τεχνικές βασισμένες στην φιλοσοφία της μεγάλης Διδασκάλου Louise Hay, μας βοήθησε να αναγνωρίσουμε το ψυχικό μας δυναμικό, να αφυπνίσουμε τα δημιουργικά μας ταλέντα και να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας, αγαπώντας και θεραπεύοντάς την σε πολλαπλά επίπεδα. Η Χριστίνα, έστησε για μας ένα υπέροχο, ασφαλές περιβάλλον μάθησης, καλαίσθητο, οργανωμένο και μελετημένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Η χαρισματική παρουσία της είναι ένα φωτεινό πρότυπο, μια ειλικρινή προσωποποίηση και μια όμορφη εκπόρευση όλων όσων μας δίδαξε και μας εκπαίδευσε. Σαν ηγέτης της ομάδας μας, δημιούργησε το κλίμα εκείνο που μας επέτρεψε να συνδεθούμε, να μοιραστούμε μεταξύ μας και να βοηθήσουμε η μια την άλλη με μια απαράμιλλη υποστηρικτική ενέργεια. Τώρα, σαν πιστοποιημένη Δασκάλα των εργαστηρίων «Μεταμορφώστε τη ζωή σας» μπορώ να το προσφέρω, να το διδάξω και να το μοιραστώ και με άλλους ανθρώπους που νιώθουν το κάλεσμα να αλλάξουν ουσιαστικά τη ζωή τους.

Heal Your Life TT Trainer in Cyprus – Christina Constantinou
Αγγελικη Χατζηλοϊζου

Μέσα από την ζεστή καθοδήγηση της Χριστίνας και της βοηθού της δουλέψαμε και αναγνωρίσαμε τις περιοριστικές μας πεποιθήσεις, ξεπεράσαμε συναισθηματικά εμπόδια, ανακαλύψαμε την δύναμη της συγχώρεσης και βελτιώσαμε την αυτοεκτίμηση μας. Πάνω απ όλα μάθαμε να αποδεχόμαστε και να αγαπάμε τον εαυτό μας. Κλάψαμε, γελάσαμε, αλλά βγήκαμε πιο δυνατές και έτοιμες να μοιράσουμε αυτές τις υπέροχες γνώσεις και αρχές με όσους είναι έτοιμοι να μεταμορφώσουν ην ζωή τους. Ήταν για μένα μια πλήρης μεταμόρφωση, μια καινούργια αρχή! Νοιώθω πολύ ευλογημένη που είχα αυτή την ευκαιρία.

Πιστεύω ο κόσμος χρειάζεται να μάθει να αγαπά, να μοιράζετε, να συγχωρεί, για να φέρει περισσότερη χαρά και ευτυχία στον πλανήτη. Μέσω αυτής της εκπαίδευσης μπορούμε και εμείς να βάλουμε το λιθαράκι μας στην εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Heal Your Life TT Trainer in Cyprus – Christina Constantinou
Λια Ζηνοβιου

Εχω παρακολουθήσει τα μαθήματα . Η εμπειρία ήταν μοναδική. Ένα ταξίδι αυτογνωσίας 10 μαθημάτων που σε βοηθά μέσα από οραματικούς διαλογισμούς, βιωματικές ασκήσεις και συζήτηση με την ομάδα και την δασκάλα, να καταλάβεις τον εαυτό σου, να τον αγαπήσεις, να δυναμώσεις την αυτοπεποίθηση σου, να συγχωρεσεις τον εαυτό σου και τους άλλους για να προχωρήσεις πιο δυνατός στο μέλλον και να ζείς την ζωή σου με ηρεμία, γαλήνη και αγάπη. Όλα αυτά γίνονται μέσα από μια διαδικασία μοιράσματος και αγάπης, όπου τα συναισθήματα ξεχειλίζουν. Δεν είναι απλώς ακόμα μια γνώση, αλλά μια διαδικασία αλλαγής του τρόπου σκέψης και του υποσυνείδητου σου και η αλλαγή είναι έντονη και μόνιμη.

Βγήκα πιο δυνατή, αλλά και πιο ευαίσθητη, πιο σίγουρη για τον εαυτό μου , βελτιώθηκαν οι σχέσεις μου και άλλαξε ο τρόπος που βλέπω τη ζωή.

Χριστίνα σε ευχαριστώ , σε αγαπώ και θα είμαι πάντα δίπλα σου.

Heal Your Life TT Trainer in Cyprus – Christina Constantinou
Ελενα Ψυχα

Νιώθω πολύ τυχερή που είχα την ευκαιρία να συναντήσω την Χριστίνα και να παρακολουθήσω τα μαθήματα προσωπικής ανάπτυξης. Ο κύκλος αυτών των μαθημάτων μου άνοιξε νέους δρόμους οδήγησαν να αλλάξω τον τρόπο που συμπεριφέρομαι στον εαυτό μου αλλά και τους γύρω μου.

Έχω ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που έθετα στον εαυτο μου και με εμπόδιζαν να πετύχω τους στόχους μου.

Heal Your Life TT Trainer in Cyprus – Christina Constantinou
Andriana Sergidou

I have met Christina while I was searching for a representative of the philosophy of Louise Hay in my country. Our sessions together have changed my mind-set and consequently, my life. I have learned about self-love, forgiveness, the relationship between my health and my thinking and the relationship between my financial situation and my thinking. I have attended many of her speeches, workshops and I have had individual meetings with her. She has been the first person to have shown me the power of meditation, visaulisation and affirmations. Since I met her, I have had the fortune to have gained a special friend and a mentor.

Heal Your Life TT Trainer in Cyprus – Christina Constantinou
Maria Aristidou

I find myself so lucky and blessed that I had the chance to have these sessions with my life coach Christina Constantinou … I got to know myself better, love and accept myself more and be able to switch my thoughts. With these accomplishments today I am strong enough to take my life in my hands, leave my comfort zone, set new goals, make big changes in my life and most important to be my true self!